Vi tilbyder optagelser i eget studio i hyggelige omgivelser.
Det bedste resultat når vi gennem en uformel og afslappet atmosfære, hvor du/I aktivt er med i processen.

Det er en god ide at vi tage en uforpligtende snak inden fotograferingen, så vi har talt ønsker og muligheder for billederne igennem, og afstemt forventningerne.

Vi gennemse resultatet og udvælger billederne sammen, i forlængelse af fotograferingen eller på et andet tidspunkt der passer Jer.
Vi redigerer billederne, efterbehandler optagelserne og producerer billederne på professionelt udstyr. Dette sikre bedste kvalitet og holdbarhed af jeres billeder.
 
Vi monterer gerne billederne for jer og udfører også opklæbning så billederne holder sig flotte mange år frem.

Kids – WOW du er blevet stor!

Som forældre overraskes man over hvor hurtigt ens små hurtig bliver til de store børn der begynder i skole.

Vi sikre dig/jer de sjoveste billeder fra en tid der var. Vores tilgang til børnebilleder er det skal være sjovt at gå til fotografen .

Family – Endelig samlet!

Hvorfor ikke benytte chancen til et familie fotografering når I endelig er samlet? Et billede af flere generationer er altid et sikkert hit, ikke mindst når billedet skal tages.

Vi kommer gerne hjem til Jer eller anden lokation som I måtte ønske.


3rd generation – et sikkert hit!

Tag børn og bedsteforældre med ind til os, og få en god oplevelse for hele familien. Ungerne er altid klar til sjov når bedsteforældrene er med.

Så hvorfor vente?

Newborn – Helt gratis!

Vi tilbyde altid nyfødt fotografering – helt gratis inden for Jeres barns 1. måned, I får endda 1 stk. print i str. 24x 30 cm med, efter eget valg. Vi tilbyde ligeledes en “bedsteforældre pakke” med 4 billeder inkl. rammer, til special pris, lige klar til de glade bedsteforældre. Det er gaven der ikke skal byttes.

Happy Birthday – Helt gratis!

Har dit barn fødselsdag? så kig forbi vores studio, vi giver gaven!
Som fødselsdagsbarn får dit barn en gratis fotografering inkl. 1 stk. 24×30 cm billede, helt gratis. Eneste krav er at dit barn ikke er ældre end 16 år, og I kommer forbi i den måned barnet fylder år.